Testavimas nuotoliniu būdu

Atlikite Jums reikalingus COVID-19 testus namuose!

  • Gaukite paprastą instrukciją ir visas tyrimui reikalingas priemones tiesiai į namus.
  • Testai ir tyrimai privalo būti atliekami išanksto sutartu laiku, vaizdo  skambučiu.
  • Asmuo atliekantis testą ar tyrimą privalo turėti asmens dokumentą su nuotrauka, tinkantį identifikuoti asmenį.
  • Kiekvienas testas ir tyrimas turi unikalų identifikavimo numerį, priskirtą tiriamam asmeniui.
  • Viso vaizdo skambučio metu atliekant tyrimą jus stebės ir kuruos mūsų specialistas, atsakys į visus iškilusius klausimus.
  • Atlikę testą su mūsų specialisto pagalba, gausite greitą atsakymą, o testo rezultatas bus suvedamas į esveikata informacinę sistemą.
  • Taip pat ši paslauga tinka ir darbuotojų testavimui jūsų įmonėje, nes darbuotojas yra minimaliai atitraukiamas nuo savo veiklos.

Kokybinis COVID-19 antikūnų testas

  • Kokybinis COVID-19 tyrimas naudojamas patikrinimui ar asmuo yra persirgęs COVID-19 liga ir įgijęs imunitetą šios ligos sukėlėjui. Anti-SARS-VoV-2 igG antikūnai pradedami gaminti praėjus maždaug 4-7 dienoms nuo simptomų pasireiškimo, o juos aptikti kraujyje galima mažddaug po 7-10 dienų nuo simptomų pradžios. Rezultatų duomenys perduodami į esveikata sistemą per 3-4 valandas nuo testo atlikimo. Atlikdami tyrimus reguliariai, žinosite ar vis dar turite įmunitetą.

Kiekybinis antikūnų tyrimas iš  kapiliarinio kraujo

  • Tyrimas naudojamas nustatyti SARS-CoV-2 antikūnų kiekį. Jei antikūnų kiekis yra pakankamas teigiamam tyrimo rezultatui, tai parodo, kad žmogus yra persirgęs arba pasiskiepijęs nuo SARS-CoV-2. Šis tyrimas suteikia galimybę susigeneruoti galimybių pasą. Rezultatų duomenys suvedami į esveikata informacinę sistemą per 3-4 valandas nuo tyrimo atsakymo gavimo.

Greitasis antigeno testas

  • Tyrimas parodo ar mėginyje aptikas SARS-CoV-2 viruso antigenas t. y. ar šiuo metu žmogus serga. Tyrimas atliekamas paimant mėginį iš nosies landų. Suteikiame oficialius sertifikatus lietuvių, rusų ir anglų kalbomis tinkamus keliauti į užsienio šalis. Tyrimo rezultatus gausite vos per 15-20 minučių. Elektroninį sertifikatą išrašome ir tyrimo rezultatą įvedame į esveikata informacinę sistemą per 3-4 valandas nuo testo rezultatų gavimo. 

PGR tyrimas iš seilių

  • Paprastas ir neinvazinis mėginio surinkimas, kurio metu išvengiama nemalonios nosiaryklės mėginio paėmimo procedūros. Jautrus ir specifiškas tyrimas – naudojamas PGR metodas. PGR metodu atliekamas tyrimas yra tiksliausiai parodantis, ar jūs sergate koronaviruso infekcija. PGR tyrimo rezultatai yra reikalingi: prieš stacionarinį gydymą, reabilitaciją ar artimo asmens slaugymą. Keliaujant į užsienio šalis, norint sutrumpinti saviizoliacijos laiką ar norint gauti galimybių pasą. Tyrimo rezultatai pateikiami per 24 val nuo mėginio patekimo į laboratoriją.